استعلام قیمت خرید و نصب آسانسور

از شرکت های کدام استان استعلام قیمت می خواهید؟

موقعیت محل یا آدرس پروژه شما

نوع آسانسور درخواستی خود را انتخاب نمایید

نوع کاربری آسانسور مورد نظر را انتخاب کنید

تعداد ایستگاه و ظرفیت آسانسور مورد نظر را وارد نمایید

نوع درب طبقات درخواستی را انتخاب نمایید
تعداد درب کابین آسانسور مورد نظر را وارد نمایید

سایر درخواست ها یا توضیحات مورد نیاز را شرح دهید

ثبت استعلام

استعلام قیمت آسانسور

با گسترش ساخت ساختمان های چند طبقه، مساله دسترسی افراد به این طبقات به یک مشکل اساسی تبدیل شد که باید برای حل آن چاره ای پیدا می کردند. آسانسور بهترین راه حلی است که برای این مشکل ایجاد شد. امروزه با فشردن یک دکمه به راحتی می توان بین طبقات مختلف یک ساختمان جا به جا شد. استفاده از آسانسور برای ساختمان های با بیش از 3 طبقه یک ضرورت می باشد. وجود آسانسور در ساختمان ها باعث رفاه و آسایش افراد می شود و برای افراد دارای معولیت و محدودیت های حرکتی امکان رفت و آمد در این ساختمان ها را فراهم می سازد.

آسانسور چیست؟

آسانسور (elevator) در اصل یک کلمه فرانسوی است. این دستگاه ها با عنواین مختلفی مانند بالابر، آسان بر، آسان رو نیز شناخته می شود و برای حمل انسان و کالا در بین طبقات مختلف یک ساختمان کاربرد دارد. کاربرد این تجهیزات فقط در ساختمان ها محدود نمی شود بلکه در مغازه ها، انبارها و حتی عرشه کشتی ها نیز کاربرد دارد.

تاریخچه استفاده از آسانسور

اولین استفاده از آسانسور به 236 سال قبل از میلاد بر می گردد. ارشمیدس برای اولین بار این آسانسور را طراحی نمود که نیروی لازم برای آن توسط حیوانات تامین می شد. بعدها در سال 1743 میلادی در کاخ ورسای به دستور لویی شانزدهم یک آسانسور ابتدایی طراحی و ساخته شد که به آن صندلی پرنده می گفتند. در ابتدا مردم به استفاده از آسانسور چندان تمایل نداشتند و همچنان از پله ها استفاده می نمودند. این مساله در سال 1875 به وضوح خود را نشان داد. در این سال، در یک فروشگاه بزرگ واقع در نیویورک، یک آسانسور برای استفاده مشتریان طراحی و نصب گردید. پس از گذشت سه سال از راه اندازی آسانسور مردم همچنان از پله ها رفت و آمد می کردند.

در سال های میانی قرن نوزدهم برای تامین انرژی آسانسورها از ماشین بخار استفاده می نمودند و با گذشت زمان انرژی برق جایگزین بخار گردید.  اولین آسانسور برقی توسط ورنر فون سیمنر آلمانی و در سال 1880 طراحی و نصب گردید.  این نوع آسانسور برقی نسبت به آسانسورهایی که از بخار استفاده می نمودند از سرعت بالاتر و قابلیت حمل با بیشتر برخوردار بودند. با گذشت زمان و پیدایش تجهیزات پیشرفته تر شاهد پیدایش آسانسورهای امروزی هستیم که زندگی را برایمان بسیار آسانتر نموده است.

تاریخچه آسانسور در ایران

آسانسور برای اولین بار در دوران حکومت ناصرالدین شاه وارد ایران شد. ناصرالدین شاه طی سفری که به خارج از کشور داشت با مشاهده آسانسورها نظرش جلب شد و تصمیم گرفت تا از این تجهیزات در کشور استفاده نماید. اولین آسانسوری که وارد ایران شد در کاخ گلستان نصب و راه اندازی شد. در زمان حکومت احمد شاه نیز یک دستگاه آسانسور در پالایشگاه آبادان راه اندازی شد. متاسفانه امروزه هیچ اثری از این آسانسورها باقی نمانده است.

استفاده از آسانسور در ایران با استقبال خوبی مواجه شد و رفته رفته به صنعتی پررونق تبدیل گشت. در ابتدای ورود این تجهیزات به کشور به دلیل جدید بودن این صنعت به ناچار از متخصصین خارجی استفاده می شد. اما با گذشت زمان و گسترش استفاده از آسانسورها افراد بومی دانش کافی در این زمینه به دست آوردند و امکان اشتغال زایی برای بسیاری از جوانان فراهم گشت.

 

انواع آسانسور

آسانسورها بر اساس نیروی محرکه و نوع کاربرد به سه دسته اصلی آسانسورهای برقی، هیدرولیک و پنوماتیک تقسیم بندی می شوند که هر کدام دارای انواع مختلفی می باشند. در ادامه به توضیح مختصر هر کدام می پردازیم.

آسانسور کششی

این نوع از آسانسورها جزو دسته آسانسورهای برقی بوده و همانطور که از نام آن پیداست برای به حرکت درآوردن کابین از ویژگی کششی توسط سیم بکسل استفاده می نماید. انرژی مورد نیاز برای آسانسورهای کششی توسط موتورخانه آسانسور تامین می شود. این آسانسورها جزو رایج ترین نوع آسانسورها می باشند که امکان استفاده از آن ها در ساختمان های با ارتفاع زیاد فراهم می باشد و مصرف انرژی در آن ها کم است. برای مکان هایی که با محدودیت فضا جهت نصب آسانسور مواجه هستند استفاده از آسانسورهای روملس بهترین گزینه می باشد. آسانسورهای روملس نوعی از آسانسورهای کششی می باشندکه نیازی به موتورخانه ندارند.

آسانسور مغناطیسی

آسانسورهای مغناطیسی از نیروی دافعه بین قطب های همنام آهنربا برای جا به جایی کابین استفاده می نمایند. بر روی دیواره های مسیر عبور آسانسور و همچنین در کف کابین آسانسور آهنرباها نصب می شوند و سیستم به کار رفته در این آسانسورها به گونه ای است که نیازی به استفاده از موتورخانه ندارند. این آسانسورها نیز جزو دسته بندی آسانسورهای برقی می باشند و از مزایای آن ها می توان به مصرف انرژی کم و امنیت بالای آن ها اشاره نمود. آسانسورهای مغناطیسی در مقایسه با سایر انواع دیگر آسانسور از قیمت بالاتری برخوردار می باشد.

آسانسور پیچی

آسنانسورهای پیچی نوع دیگری از آسانسورهای برقی می باشند. این آسانسورها برای استفاده در ساختمان هایی با حداکثر ارتفاع 4 طبقه که از فضایی محدودی جهت نصب آسانسور برخوردارند، مناسب می باشند.ایمنی آسانسورهای پیچی در حد بالایی می باشد و به آن ها آسانسورهای بدون سقوط نیز گفته می شود. قطعات اصلی آسانسورهای نوع پیچی شامل یک پیچ بلند، یک مهره و یک تسمه می باشد که توسط یک موتور انرژی لازم برای حرکت کابین تامین می شود. موتور آسانسورهای پیچی بر روی بدنه آن ها نصب می شود و نیازی به موتورخانه ندارند. این دستگاه ها در سایزها و ظرفیت های مختلف می توانند مورد استفاده قرار گیرند.

آسانسور هیدرولیک

آسانسورهای هیدرولیک از فشار روغن که به وسیله جک هیدرولیک و پمپ روغن تامین می شود، می توانند کابین آسانسور را به حرکت درآورند. از آسانسورهای هیدرولیک برای ساختمان های تا چهار طبقه و ارتفاع کم استفاده می شود و به همین دلیل به آسانسورهای خانگی نیز شهرت دارند. این آسانسورها نسبت به آسانسورهای کششی از قدرت حمل بار بیشتری برخوردار هستند. از جمله مزایای آسانسورهای هیدرولیک می توان به امنیت بالا، نصب سریع و راحت، حرکت نرم و کم صدای کابین، عدم نیاز به متوتورخانه در پشت بام و توانایی حمل بار زیاد اشاره نمود.

آسانسورهای پنوماتیک

این نوع آسانسورها فاقد موتورخانه بوده و برای خانه هایی که دارای 2 تا 4 طبقه هستند مناسب می باشد. از آسانسورهای پنوماتیک جهت جا به جایی دارای محدودیت هستند و توانایی حمل حدود 240 کیلوگرم بار را دارند. این نوع آسانسورها از سیستم وکیوم برای تامین نیروی لازم جهت حرکت کابین استفاده می نمایند. از مزایای آسانسورهای پنوماتیک می توان به صرفه جویی در فضا اشاره نمود اما ایجاد سر و صدای زیاد می تواند جزو معایب آن به شمار رود.

عوامل موثر بر قیمت آسانسور

قیمت آسانسور یکی از مهمترین عوامل برای تهیه آسانسور مناسب برای ساختمان می باشد. با پیشرفت تکنولوژی آسانسورهایی تولید شده اند که از لحاظ قیمت بسیار مقرون به صرفه هستند و از لحاظ مصرف انرژی نیز بهینه شده اند. عوامل مختلفی در تعیین قیمت آسانسور نقش دارند که برای اطلاع از قیمت انواع آسانسور می توانید به بخش استعلام قیمت آسانسور مراجعه نمایید. در این قسمت به بررسی مهمترین عوامل موثر بر قیمت آسانسور خواهیم پرداخت.

برند آسانسور

هنگامی که تصمیم به خرید آسانسور گرفتید باید این نکته را در نظر داشته باشید که آسانسورها توسط شرکت های مختلفی تولید می شوند که از کیفیت ساخت متفاوتی نیز برخوردارند. همچنین ایرانی یا خارجی بودن برند انتخابی شما نیز می تواند تفاوت چشمگیری در قیمت نهایی آسانسور شما داشته باشد. قیمت آسانسورهای با برند خارجی با توجه به نوسانات قیمت ارز دچار تغییر می شوند. توجه داشته باشید که با انتخاب برندهای داخلی نگرانی از بابت تامین قطعات و خدمات پس از فروش نخواهید داشت ولی در مورد برندهای خارجی نمی توان با اطمینان صحبت نمود.

ظرفیت کابین آسانسور

از جمله عوامل تاثیرگذار بر قیمت آسانسور، اندازه و ابعاد کابین آسانسور می باشد. اندازه کابین در آسانسورها به ظرفیت آسانسور بستگی دارد که با توجه به این مساله هر چه ظرفیت اندازه کابین بزررگتر باشد قیمت آن نیز افزایش خواهد یافت. ظرفیت آسانسور باید با توجه به ترافیک ساختمان، ارتفاع ساختمان و سایر عوامل دیگر تعیین شود و در صورتی که در یک ساختمان پر رفت و آمد از آسانسور با ظرفیت کم استفاده شود باعث ایجاد نارضایتی و افزایش خرابی آسانسور می گردد.

سرعت آسانسور

از دیگر عواملتاثیرگذار بر قیمت آسانسور می توان به سرعت آسانسور اشاره نمود. هر چه سرعت آسانسور افزایش یابد باید از قطعات با کیفت بهتری استفاده نمود تا ایمنی دستگاه افزایش یابد که همین مساله موجب افزایش قیمت آسانسور نیز می شود.

درب اتوماتیک آسانسور

درب آسانسورها به سه دسته اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و غیر اتوماتیک تقسیم بندی می شوند. در کنار اینکه چه نوع آسانسوری برای ساختمان خود انتخاب می کنید باید نوع درهای آسانسور را نیز انتخاب نمایید که از لحاظ قیمتی با یکدیگر تفاوت زیادی دارند. استفاده از درهای اتوماتیک قطعا هزینه بیشتری را در پی خواهد داشت و هزینه تمام شده سیستم آسانسور ساختمان شده با افزایش روبه رو خواهد بود.

تعداد توقف آسانسور

تعداد توقف آسانسور در یک ساختمان با تعداد طبقات آن رابطه مستقیمی دارد و از جمله عوامل موثر در قیمت آسانسور می باشد. هر چقدر که تعداد طبقات یک ساختمان بیشتر باشد تعداد توقف های آسانسور نیز به همان میزان افزایش خواهد یافت و این مساله نیاز به انجام تنظیمات و عملیات بیشتر هنگام نصب آسانسور دارد و باعث افزایش هزینه ها خواهد شد. با افزایش تعداد طبقات ساختمان نیاز به استفاده از تجهیزات و قطعات بیشتری است و تعداد درهای آسانسور بیشتری باید نصب گردد و همه این ها هزینه ها را افزایش می دهند.

یکی از عواملی که در محاسبه هزینه سرویس و نگهداری آسانسور یک ساختمان دخالت دارد تعداد طبقات ساختمان می باشد و هر چه تعداد طبقات بیشتر باید در نتیجه هزینه سرویس و نگهداری آسانسور نیز بیشتر خواهد بود.

کیفیت قطعات به کار رفته

آسانسورها از قطعات و تجهیزات مختلفی تشکیل شده اند که هر کدام از قیمت خاصی برخوردارند. قیمت این قطعات و تجهیزات در کل بر قیمت تمام شده سیستم آسانسور ساختمان تاثیر مستقیم دارد. قیمت تجهیزات به کار رفته در آسانسور به کیفیت ساخت و برند آن ها بستگی دارند. هر چه کیفیت قطعات به کار رفته در آسانسور بهتر باشد شاهد عملکرد بهتری از سیستم آسانسور خواهیم بود و در راستای آن طول عمر و ایمنی آسانسور افزایش خواهد یافت. اما باید به نکته توجه داشته باشید که قیمت قطعات با کیفیت معمولا بیشتر است و در نتیجه باعث افزایش قیمت آسانسور خواهد شد.

از جمله قطعات مهم آسانسور که تاثیر زیادی بر روی قیمت آسانسور دارد می توان به موتور آسانسور اشاره کرد. موتور آسانسور دارای انواع مختلفی است که از لحاظ قیمت با یکدیگر تفاوت دارند. هر چه قدرت و کیفیت موتور آسانسور افزایش یابد قیمت آن نیز افزایش خواهد یافت. همانطور که گفتیم آسانسورها از موتورها مختلفی برای تامین قدرت استفاده می نمایند اما در بین انواع این موتورها، موتورهای گیربکسی از قیمت مناسب تری برخوردار می باشند. از دیگر تجهیزات موثر در قیمت آسانسور می توان به ریل آسانسور اشاره کرد و هرچه از ریل با کیفیت تری استفاده شود قیمت نیز افزایش خواهد یافت.

خرید آسانسوری که از کیفیت قطعات بالایی برخوردار است یک سرمایه گذاری به حساب می آید. در زمان خرید آسانسور شما هزینه بیشتری می پردازید اما هزینه تعمیر و سرویس و نگهداری آسانسور در طول زمان به مراتب کمتر خواهد بود. برای آنکه بتوانید انتخابی مطمئن و به صرفه در خرید آسانسور داشته باشید پیشنهاد می کنیم تا از خدمات استعلام قیمت آسانسور لیفتر استفاده نمایید تا به سادگی از قیمت های ارائه شده توسط شرکت های آسانسوری مختلف مطلع شوید.